Buy Cheap VTU & Earn Commission on VMG


Buy Cheapest Internet Data, Airtime for all Network and Bulk Recharge Pin in Nigeria

START VTU BUSINESS WITH #1,000 & EARN DAILY COMMISSIONS

Are you looking for the cheapest and fastest way to Buy VTU like Airtime Data and Recharge Card pins or Pay Bills like DSTV, GOTV, STARTIMES, ELECTRICITY in Nigeria without stress? VMG Network is the right place to buy Airtime, Internet data of all network and bill Payment and also earn Lots of Commissions, you will get your Topup within 5 Minutes of Order. We offer one of the cheapest in the VTU Sales market and you can always count on us

Why Buy Data, Airtime & Pay Bills on VMG?

1. We offer competitive price and we are one of the cheapest in Nigeria

2. Each time you Buy Airtime, Internet Data or Bulk Recharge Card Pin you Earn Commission for lifetime membership

3. We sell all Network Internet data, Airtime and Bill Payment, even with minimum order of #50

4. You will surely get the value for your money

5. We offer best discount on all our Airtime Purchase and Internet data

6. We are always available for your Topup 24/7, even on public holidays

7. We have a 34/7 Live Chat and Whatsapp Number for Chat and Phone call in any case of enquiries

8. Start the Business with Minimum of #1,000

What you can do on VMG VTU Platform

  1. Buy Airtime VTU (all networks)
  2. Buy Bulk Recharge Card (all networks)
  3. Buy Affordable Internet Data (all networks)
  4. Advertise your Banner to over 200,000 People for #500 Monthly

\

Start Bulk Recharge Card Printing Business & Earn Commission

Do you have a Shop, Office or Mobile Phone with Internet? you can start Printing Bulk Recharge Cards of all Networks and Earn Commissions for every Pin you generate on VMG Network

Commission Payouts Per Recharge

AIRTIME PURCHASE DISCOUNTS

MTN : 1%
AIRTEL 
: 2%
GLO :  
3%
ETISALAT: 
2%

VISAPHONE:  3%

INTERNET PURCHASE DISCOUNTS

MTN : 0.5% – 2.5%
AIRTEL 
: 1.5% – 2%
GLO :  
1% – 3%
ETISALAT: 
1.5% – 2.5%

BULK RECHARGE CARD PIN DISCOUNTS

MTN : 3%
AIRTEL 
: 4%
GLO :  
4%
ETISALAT: 
3%

Internet Data Prices

MTN DATA

  • 250MB = #250
  • 500MB = #370
  • 1GB = #470
  • 1.5GB = #975
  • 2GB = #940
  • 3GB = #1950
  • 5GB = #2350
  • 10GB = #5950
  • 15GB = #8900
  • 20GB = #11850

    90 Days Validity

AIRTEL DATA

  • 1.5GB = #950
  • 3.5GB = #1,900
  • 5GB = #2,375
  • 7GB = #3,325

    30 Days Validity

GLO DATA

  • 1.6GB/2GB = #900
  • 3.65GB/4.5GB = #1,800
  • 5.75GB/7.2GB = #2,250
  • 7GB/8.25GB = #2,650
  • 10GB/12.5GB = #3,550
  • 12.5GB/15.6GB = #4,450
  • 20GB/25GB = #7,000
  • 26GB/32.5GB = #8,600
  • 42GB/52.5GB = #13,000

    30 Days Validity

9MOBILE DATA

  • 250MB = #250
  • 500MB = #350
  • 1GB = #650
  • 1.5GB = #1000
  • 2GB = #1250
  • 3GB = #1900
  • 5GB = #3100
  • 11.5GB = #7000
  • 15GB = #8850
  • 27.5GB = #16,000

    30 Days Validity

QUESTIONS

  1. Do i need to Refer to earn Commission
    Answer: No You don’t have too

  2. Can i Refer
    Answer: Yes you can Refer and also earn bonus from all transactions of your downlines upto 7 levels

  3. Do i need a Laptop or Office for this busines
    Answer: No you only need a Smartphone that browse

  4. Can i have Multiple accounts
    Answer: Yes you can buy different Bank accounts

  5. How do i fund wallet
    Answer: You can do that from your account, just Login and click on Fund Wallet Menu

  6. How do i Withdraw Commission
    Answer: You can Transfer your Earning directly from your VMG Wallet to your Bank Account, its Instant credit

  7. Can i transfer my Commission to another Person
    Answer: Yes you can do that as an Agent and also earn for every transfer you do

HOW TO BECOME VMG REP / AGENT & EARN #150,000 WEKLY

WHAT IS VMG NETWORK

This image has an empty alt attribute; its file name is my-naira.png

Villy Millionaire Group (VMG) Network is a subsidiary of a Nigerian Digital Marketing Company, offering Digital Marketing services, such as ICT Training, Online Marketing, Application Development and VAS Services, we have launched this online based Money Making Platform to enable you earn Passive Income weekly  NO INVESTMENT, NO REFERRAL COMPULSORY, NO DAILY TASK. You will start earning from the First week of Registration

VMG Network is an Online based Digital Marketing Platform, we are able to give out Monthly Income from the Referral and Activation deposit of Members, we also generate daily login bonus earning  from Sponsored Adverts such as Google Ads, POP Ads, and Paid Advertisement. VMG Network is not an Online Investment, Ponzi , Hyip or Get Rich quick scheme, neither do we invest your money on any Investment Platforms

WHAT IS VMG CODE

Villy Millionaire Group (VMG) Network , “VMG Code” is a unique Code generated for you which looks like this “VMG4001”, you will use it to Login to your account to access your earning and Withdraw Profit weekly, you can also use it to earn extra income if you use it to Register new Fund Sharer on VMG Network

 

WHY VMG NETWORK

A. Earn  Daily Commission Buying VTU and also Referring people to buy VTU on VMG Referral Program

B. Earn  Monthly on VMG Work from Home Program

C. No Stress involve, start earning the First day you Join

D. No Requirement Needed

E, No Experience Needed

F. Display your Advert Banner to over 50,000 Daily viewers for #500 Monthly

G. Internet Skills not Needed

 

TURN ₦100 TO ₦105,000 MONTHLY
(On VMG VTU Business)

Step 1: Register  and activate account with 100 and you will be given a unique VMG Code that looks like this (VMG8808) and you will automatically get Activation Bonus of  50, which you can withdraw immediately

Step 2: Now the next step is to login to your account and start Buying  and Selling VTU such as Airtime, Internet Data, Bill Payment, Fund Transfer and lots more to Earn Daily Commissions

[EXPECTED MONTHLY INCOME₦105,000]

 

 

WHAT YOU CAN DO ON VMG NETWORK

1. EARN DAILY COMMISSION FOR BUYING & SELLING VTU AS AN ACTIVATED MEMBER 
REGISTER HERE 


2. CREATE ADVERTS DISPLAYED TO OVER 50,000 DAILY VIEWERS FOR #500 MONTHLY
REGISTER HERE 


3. BUY CHEAPEST AIRTIME, INTERNET DATA, CABLE TV SUBSCRIPTION, ELECTRICITY, RECHARGE CARD PINS & WASSCE PINS. EARN COMMISSION FOR EVERY PURCHASE
REGISTER HERE 


4. LOGIN DAILY & EARN LIFETIME DAILY INCOME
REGISTER HERE 

5. BECOME A REPRESENTATIVE & EARN #150,000 MONTHLY WITHOUT REFERING
REGISTER HERE 


6. GET FREE FOOD STUFFS WEEKLY FOR ONE MONTH
REGISTER HERE 


7. GET #1,500 FREE AIRTIME & INTERNET DATA WEEKLY
REGISTER HERE 


8. GET FREE CAR BONUS ON VMG NETWORK AS FUND SHARER
REGISTER HERE 


9. GET FREE HOUSE BONUS ON VMG NETWORK AS FUND SHARER
REGISTER HERE 

 

 

 

 

 

Quick Questions

  1. Do i need to Refer before i earn

    Answer: No is not a must, but you will only earn free daily Login Bonus and Commissions for Buying VTU  for Lifetime Membership  

     

  2. Can i Open Multiple Account

    Answer: Yes you can have more than one account as a Fund sharer with the same bank account or different account  

  3. How can i earn on Work from home

    Answer: We list lots of work from home  program daily which you can apply to earn daily income, No Registration Fee, No Charges

  4. How am i paid on Work from Home

    Answer: You will be paid directly in your debit ATM Card, Paypal account or Payoneer Card

  5. Do you own a work from home program

    Answer: We don’t own work from home program, we only list companies offering Jobs from home

  6. What do i need to work from home

    Answer: You only need an Internet ready Computer or Smart Phone

  7. What does it Cost to become a VMG Activated member

    Answer: You will pay an annual Membership fee of #100 to Participate on all VMG Programs, such as Work from Home, Referral Program and Login Bonus

  8. Can i Refer and Earn

    Answer: Yes you can use your VMG Code to Refer your Friends and Family to earn upto #3,500 Daily and #105,000 Monthly  

     

     

  9. When will you send Bonus Payment

    Answer: Your Bonus earning will automatically be paid into your bank account weekly including Free Weekly Bonus share  

     

     

  10. What do you do with the Activation Fee we Pay

    Answer: We  share your activation fee with you and your downlines upto 7 Levels as a Fund Sharer  

     

     

  11. What is the meaning of Fund Sharer

    Answer: Fund sharer means a member of VMG Network who have paid #100 to become an activated member, who share from our website income and their downlines

     

     

     

  12. How can i contact VMG

    Answer: You can easily Send us an Enquiry here or Chat with us live you can also send us an email at info@villy.us

     

     

     

  13. What is the Daily Login Bonus

    Answer: You will get daily login bonus ranges from #20 – #200 depends on Sponsored Advertisement Profits and Monthly Guaranteed Earning 
    (Only Activated Fund Sharer will earn this bonus)

     

  14. Can i Participate from any Country

    Answer: No You can only participate in this program from this website if you are based in Nigeria

     

     

     

  15. Will this platform close up anytime

    Answer: VMG Network is an Online advertisement and News Platform, we will always stay online to provide usefull News and Articles to our website viewers and we will always earn from advertisement we display for our advertisement partners, because of this we will always stay online for you to earn for lifetime.

 

REGISTER AS A FUND SHARER

 

 

HOW MUCH CAN I EARN AS A FUND SHARER

Your will be earning guaranteed Monthly Income as a Fund Sharer

    INITIAL ACTIVATION AMOUNT= ₦100      

ESTIMATED TOTAL PROFIT EARNED FOR BUYING & SELLING VTU  MONTHLY₦105,000

 

HOW SOON DO I GET PAYMENT?

You can check your earning realtime via your Account and  withdrawal  will automatically sent to your Bank Account weekly

DO WE SELL ANYTHING OR PROMOTE AFFILIATE LINK?

Why do we have to do the old ways, you don’t sell anything, neither do
you Promote affiliate link on VMG Network

 

HOW DO I JOIN VMG NETWORK

KINDLY OPEN ACCOUNT HERE

OPEN ACCOUNT      LOGIN

Or Fill Forms below following simple steps

Step 1: Fill the Application Form Below, Request  VMG Code of  the Person that refereed you to this Page, if you don’t have one  or were not referred by anyone, then use VMG8808 as your upline VMG Code

 

Step 2: After Account Activation and Upgrade, you will have access to

  1. Buy Cheap VTU Online,
  2. Print bulk Recharge Card pin online
  3. Refer and Earn Daily bonus from all transaction of your downline
  4. and lots more

 

 

DISCLAIMER

VMG Network is an Online Based Training Program, Training People on how to Make Money Legitimately Online, Is not an Online Investment, MLM, Affiliate or Work from Home Program, we do not Promote, Train, Share, Instruct people on how to Make Money illegitimately, We do not utilize or give out your Registration Information to anyone. Bewarned, do not deal with people or groups using our Name for such activities

Loading...

Please follow and like us:
0
Buy Airtime

Buy Data

Cable TV

Waec Pin

Smile 4G

Spectranet

Show Buttons
Hide Buttons
Subscribe To Latest Invention
Subscribe to our email newsletter today to receive updates on the latest inventions, News,, tutorials and special offers!
We respect your privacy. Your information is safe and will never be shared.
Don't miss out. Subscribe today.
×
×
WordPress Popup